*nových
"Moje slova," řekl člověk, který momentálně už asi posedmé sjíždí všech jedenáct řad Frasiera. :-D
Holt špatně nakládáme s časem, ale taky mám pár srdcovek, co jsem viděla víckrát. Srdci neporučíš. :-D
Tak tady bych naprosto přesně uhodla, že autorem textu je Fruiko, i kdyby to tam nebylo napsané :D Fruiko tohle vážně nechápe, snažila jsem se pro nás obyčejné smrtelníky vybojovat, aby se nám do statistik, konkrétně do celkového počtu zhlédnutých epizod a celkového prosledovaného času, počítalo opakované odškrtnutí epizody. No už nevím, jak to nakonec dopadlo, ale původně o tom nechtěl ani slyšet, a pak tuším svolil jen k jednomu, což mi přišlo absolutně nelogické :D
No jo stává se. Někdy si řeknu, že si jen proklikám oblíbené scény a nakonec se dívám na celé epizody. Takhle jsem viděla celý Burn Notice nakonec třikrát.
Anetka888 napsal(a):
Holt špatně nakládáme s časem, ale taky mám pár srdcovek, co jsem viděla víckrát. Srdci neporučíš. :-D
Pod tohle se muzu podepsat. Ale mam to tak i u knih - nektere me porad bavi, i kdyz je ctu uz po desate.
andrea168 napsal(a):
Pod tohle se muzu podepsat. Ale mam to tak i u knih - nektere me porad bavi, i kdyz je ctu uz po desate.
Mám to stejně - u seriálů, filmů i knížek. Ale snažím se to nepřehánět :-)
Já to mám takhle u seriálů, filmů i knih. Například supernatural a speciály Top Gearu jsem viděla minimálně pětkrát. :D
Jistě! Koukejme na seriály, co jsme ještě neviděli, vždyť co kus to poklad;-)
ragelly napsal(a):
Tak tady bych naprosto přesně uhodla, že autorem textu je Fruiko, i kdyby to tam nebylo napsané :D Fruiko tohle vážně nechápe, snažila jsem se pro nás obyčejné smrtelníky vybojovat, aby se nám do statistik, konkrétně do celkového počtu zhlédnutých epizod a celkového prosledovaného času, počítalo opakované odškrtnutí epizody. No už nevím, jak to nakonec dopadlo, ale původně o tom nechtěl ani slyšet, a pak tuším svolil jen k jednomu, což mi přišlo absolutně nelogické :D
Tohle je zrovna vec, kterou uz sem se chtel dlouho zeptat. Mozna by nebylo na skodu dozjistit jak to dopadlo? A informovat siroke masy? :D
A já myslela, že opáčka seriálů dává každý. Fruiko nemá srdce.
Anetka888 napsal(a):
Naprostý souhlas. Jsou seriály nebo spíš epizody, ke kterým stojí za to se vracet, i když už člověk ví, co bude následovat za scénu a za repliku :)
Opakování je matka moudrosti :D.
Člověk při opakování kolikrát objeví tolik nových věcí co se při maratonech ztratí :).
Pan Fruiko snad nevyrůstal v devadesátých letech nebo co :D. Protože jinak by věděl, že když už se tam objevil nějaký dobrý seriál, bylo přímo povinnost si ho natočit na VHS a pak sjíždět pořád dokolečka :D. Co na tom, že já dík tomu znám celou Xenu skoro nazpaměť :D. Klidně si sednu a budu se na ty díly dívat znova a znova a znova až do zblbnutí :D. Stejně tak u těch srdcových dílů jiných seriálů :D. Takže já spíš nechápu pana Fruika, než ty kteří si ty opakovací maratony dávaj :D.
Plus, proč mám ztrácet čas s něčím, o čem ani nevím jestli mě to bude bavit, když u srdcovek je zábavnost zajištěna :D? (aneb výzvu 2017 ještě hotovou nemám, ale jestli ji dokončím, tak je to poprvé a naposledy, co jsem se k takovému projektu vyhecovala :D).
andromache napsal(a):
(aneb výzvu 2017 ještě hotovou nemám, ale jestli ji dokončím, tak je to poprvé a naposledy, co jsem se k takovému projektu vyhecovala :D).
[počítá...] Hm, 208. :D S tím, kolik se načte ještě do konce roku, to s DQ budeme mít skoro na 5 pilotů týdně.
ragelly napsal(a):
[počítá...] Hm, 208. :D S tím, kolik se načte ještě do konce roku, to s DQ budeme mít skoro na 5 pilotů týdně.
What O_o? Já mám problém i s těmi 52 a to mě ještě zachraňujou australské novinky :-O. Já se divím, že vám z toho ještě nehrabe dámy :D. Klobouček :D.
Drunk_Queen napsal(a):
Opakování je matka moudrosti :D.
*thumbs up*
Obzvláště mám ráda seriály, kdy při každém novém shlédnutí objevím detail, kterého jsem si předtím vůbec nevšimla :)
andromache napsal(a):
Pan Fruiko snad nevyrůstal v devadesátých letech nebo co :D. Protože jinak by věděl, že když už se tam objevil nějaký dobrý seriál, bylo přímo povinnost si ho natočit na VHS a pak sjíždět pořád dokolečka :D. Co na tom, že já dík tomu znám celou Xenu skoro nazpaměť :D. Klidně si sednu a budu se na ty díly dívat znova a znova a znova až do zblbnutí :D. Stejně tak u těch srdcových dílů jiných seriálů :D. Takže já spíš nechápu pana Fruika, než ty kteří si ty opakovací maratony dávaj :D.
Plus, proč mám ztrácet čas s něčím, o čem ani nevím jestli mě to bude bavit, když u srdcovek je zábavnost zajištěna :D? (aneb výzvu 2017 ještě hotovou nemám, ale jestli ji dokončím, tak je to poprvé a naposledy, co jsem se k takovému projektu vyhecovala :D).
Amen! :D Ty VHSky plný Čarodějek, Gilmorek a Hvězdný brány mám snad ještě někde na půdě. :D
A co se Výzvy týká - dejte mi soutěž a já hraju. Takže tam už je to ztracený. :D I když tuhle jsem si u Gunpowder říkala, proč si tohle proboha dělám?! :D Jsem hodně zvědavá na NPL. ;)
andromache napsal(a):
What O_o? Já mám problém i s těmi 52 a to mě ještě zachraňujou australské novinky :-O. Já se divím, že vám z toho ještě nehrabe dámy :D. Klobouček :D.
Kdo říká, že nehrabe? Mně hrabe. A extrémně! :D
Pokiaľ sa pozerajú viackrát je OK. Horšie je to, keď si ho máte aj na DVD/BD a koľko to miesta zaberá.
Jsou seriály které se "musí" vidět vícekrát.
Friends, Scrubs, Charmed, Red Dwarf, Dexter, Desperate Housewives, Step By Step, Lost, Četnické Humoresky, Sherlock, Black Mirror, ... To vše jsem viděla minimálně 3x... Sitcomy i 5-10x....
Občas to tak je, že mám potřebu se mrknout znovu na seriál nebo film, knihu .o).
Drunk_Queen napsal(a):
Kdo říká, že nehrabe? Mně hrabe. A extrémně! :D
Aha :D. Tak to už potom chápu :D.
Tempy napsal(a):
Amen! :D Ty VHSky plný Čarodějek, Gilmorek a Hvězdný brány mám snad ještě někde na půdě. :D
Já je nemám na půdě ale někde ve skříni :D. A ještě donedávna jsem je vesele sjížděla, než jsem se teda rozhodla upgradovat na stahování i tady těch seriálů z VHSek :D. Hold rekordér to vzdal, tak mi nic jiného nezbylo :D.
Když se mi seriál líbí, prostě ho musím zkouknout znovu. I když času je málo a seriálů mnoho. Častokrát se to nepodaří.
ragelly napsal(a):
snažila jsem se pro nás obyčejné smrtelníky vybojovat, aby se nám do statistik, konkrétně do celkového počtu zhlédnutých epizod a celkového prosledovaného času, počítalo opakované odškrtnutí epizody
Toto by ma tiež potešilo :D niektoré seriály, resp. aspoň časti som videla už toľkokrát, že to vlastne ani neviem spočítať :D Napríklad také Gilmorky a je toho samozrejme viac.
A hlavne, keď niečo pozerám niekoľký krát, vždy tam nájdem čosi iné, to je ako čítať Malého princa, vždy tam objavím nejaký ďalší schovaný význam, symbol, ktorý sa mi odkryje až časom :)
Moc hezké:)
andromache napsal(a):
Já je nemám na půdě ale někde ve skříni :D. A ještě donedávna jsem je vesele sjížděla, než jsem se teda rozhodla upgradovat na stahování i tady těch seriálů z VHSek :D. Hold rekordér to vzdal, tak mi nic jiného nezbylo :D.
Jo, to znám. Taky bych na dně skříně našel poměrně dost VHSek. Rekordér už ale také bohužel odešel do věčných lovišť a kdybych to měl všechno hledat a stahovat, ani nechci počítat, kolik času by to zabralo. A to jsou tam i kousky z dětství, které bych ani ke stažení nenašel, bohužel :(
milosh napsal(a):
Jo, to znám. Taky bych na dně skříně našel poměrně dost VHSek. Rekordér už ale také bohužel odešel do věčných lovišť a kdybych to měl všechno hledat a stahovat, ani nechci počítat, kolik času by to zabralo. A to jsou tam i kousky z dětství, které bych ani ke stažení nenašel, bohužel :(
To teda.. Myslím, že jsem tuhle hledala někde Sindibádova dobrodružství, ale moc mi toho nenašel :(. Prostě zlaté klasiky našeho dětství jsou pohřbené fakt už asi jenom na těch VHSkách na půdách :(.
andromache napsal(a):
To teda.. Myslím, že jsem tuhle hledala někde Sindibádova dobrodružství, ale moc mi toho nenašel :(. Prostě zlaté klasiky našeho dětství jsou pohřbené fakt už asi jenom na těch VHSkách na půdách :(.
Já takhle před časem díky kočce z Downward Dog zavzpomínala na VHS klasiku mého dětství - australského Napoleona. Tak jsem na to asi po 20 letech koukla, už to samozřejmě docela ztratilo to dětský kouzlo, ale z tý psychoušský kočky mě mrazí dodnes! :D
A jak to tak čtu, tak navrhuju jeden komiks věnovaný VHSkám! :D ;)
Asi tak. Nemám ráda něco vidět podruhé.
Dělám to jen u seriálů, které jsem před lety sledovala a neviděla vše (třeba kvůli tomu, že to dávali v TV a to nešlo vždy stihnout).
Snažila jsem se, ale bohužel :D
ragelly napsal(a):
Sakra, škoda. To nevim, proč jsem si teda myslela, že to tak funguje. :'D
Já: *stáhne 5 nových dílů rozkoukaných seriálů*
Taky já: *pustí si 10x viděnýho Červenýho trpaslíka*
Asi tak :D
Tempy napsal(a):
Já takhle před časem díky kočce z Downward Dog zavzpomínala na VHS klasiku mého dětství - australského Napoleona. Tak jsem na to asi po 20 letech koukla, už to samozřejmě docela ztratilo to dětský kouzlo, ale z tý psychoušský kočky mě mrazí dodnes! :D
Vidíš, to mi připomíná, jak se mi dodneška těžce shání australské klasiky Záchranáři, Škola zlomených srdcí a Pot a Dřina :D. To už ani na uložto neseženeš :(.
ragelly napsal(a):
Prej plýtvání časem :D. Leckdy mám pocit, že plýtvání časem je spíš sledování byť jenom pilotu 90% nových seriálů :D.
Jak někdo napsal, opakování je matka moudrosti a některé skvosty stojí za to vidět víckrát.Ani nepočítám kolikrát jsem viděla M*A*S*H, asi 4x jsem viděla Leverage, no a u Dempseyho a Makepeace jsem už u 8 přestala počítat.
Case*Wawe*Make napsal(a):
Jak někdo napsal, opakování je matka moudrosti a některé skvosty stojí za to vidět víckrát.Ani nepočítám kolikrát jsem viděla M*A*S*H, asi 4x jsem viděla Leverage, no a u Dempseyho a Makepeace jsem už u 8 přestala počítat.
S Leverage jsem na tom stejně. To prostě nejde vidět jen jednou. Na to je to moc dobrý.