Pro mě osobně jedno z největších seriálových překvapení :) Skvělé vybraní herci.A to nejen hlavní postavy ale i vedleší :) Skvělá kombinace humoru a akce :)
Jak jsem již psal v názorech,tak tento seriál se povedl a proto jsem se nebál dát 90%
Mění se doba,styl natáčení a s tím i herci a toto je opravdu povedená verze původní tetralogie.....
Pro mě byl Lethal Weapon loni jeden z nejočekávanějších seriálů, protože mě táta kdysi představil filmům, které on sám miluje :)
Moc jsem se těšila a zároveň se hrozně bála, aby nezkazili odkaz, avšak seriál byl neuvěřitelným příjemným překvapením a rychle se vyhoupnul na příčku jednoho z mých nejoblíbenějších. Byla jsem nadšená, když seriál obnovili pro druhou sérii, tak snad si udrží svou kvalitu ještě minimálně 2. série, aby nám k sobě pěkně šly 4 filmy a 4 série :D pokud bude ovšem seriál stále na vrcholu, nebude mi vadit, když bude pokračovat :DD
Btw. Clayne Crawford i Damon Wayans se svých rolí zhostili skvěle :) a i Jordana Brewster je příjemné překvapení :)
Zajímavý článek a o to víc, že jsem si tento seriál vybrala na sobotní maraton:)
Když jsem objevila že z Lethal weapon je seriál, byla jsem trochu naštvaná, že asi v dnešní době to potká každý dobrý film, že musí za každou cenu být předělán na seriál, vypadá to, že dnešní tvůrci nemají fantasii a jen kopírují. Filmy mám opravu moc ráda, postavy super a skvělý humor. Takže na seriál jsem se vůbec nechtěla podívat, ale po přečtení článku změním asi názor. Bez článku bych se na to vykašlala, ale článek hezky vše rozebral a připomněl mi, že toto téma může být dobré i jako seriál a k tomu trochu nostalgie. Asi dostane nakonec šanci.
Díky za článek, super. :)
LW nemá chybu!
Rašík napsal(a):
....Takže na seriál jsem se vůbec nechtěla podívat, ale po přečtení článku změním asi názor. Bez článku bych se na to vykašlala, ale článek hezky vše rozebral a připomněl mi, že toto téma může být dobré i jako seriál a k tomu trochu nostalgie. Asi dostane nakonec šanci.
Díky za článek, super. :)
Ahoj, díky za pochvalu a vyjádřený názor. Přesně s touhle myšlenkou ten článek vznikal. Doporučit seriál i skeptikům, kterým se do něj z různých důvodů vůbec nechtělo. Protože tenhle počin se opravdu povedl. Ať se tobě i všem dalším přesvědčeným, pokud se nakonec opravdu rozhodnete, seriál líbí :)
Když jsem se dozvěděl o remaku této filmové klasiky vůbec jsem nevěřil, že by to za něco mohlo stát. Naštěstí jsem se mýlil, protože seriálová verze Lethal Weapon mě vážně hodně baví a celkově se dá říct, že se opravdu povedl. To se zas tak často nestává a právě proto si tento seriál zaslouží pochvalu.
Seriál sice nesleduju, ale filmy mám hodně rád. Perfektní článek, jen víc takových! Škoda, že to rychle zapadne pod hromadou SARS...
Moc hezky sepsané. Přiznám se, že na seriál jsem se taky původně nechtěl dívat, už kvůli nostalgii z filmů, ale náhodou jsem narazil na jeden dabovaný, co teď běží v TV a velice mile mě překvapil. Nebojím se dát i těch 90%.
Nevíte ale náhodou někdo, co stálo za změnou jména Riggsovy ženy, která se ve filmu jmenovala Victoria Lynn?