Diskuze k článku Lethal Weapon po třiceti letech
Mehal
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
14. 11. 2017 / 10:30:29 (před 7 roky)
off

Pro mě osobně jedno z největších seriálových překvapení :) Skvělé vybraní herci.A to nejen hlavní postavy ale i vedleší :) Skvělá kombinace humoru a akce :)

Mehal
štelér
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
14. 11. 2017 / 10:40:37 (před 7 roky)
off

Jak jsem již psal v názorech,tak tento seriál se povedl a proto jsem se nebál dát 90%
Mění se doba,styl natáčení a s tím i herci a toto je opravdu povedená verze původní tetralogie.....

štelér
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 11. 2017 / 10:40:48
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
14. 11. 2017 / 11:51:16 (před 7 roky)
off

Pro mě byl Lethal Weapon loni jeden z nejočekávanějších seriálů, protože mě táta kdysi představil filmům, které on sám miluje :)
Moc jsem se těšila a zároveň se hrozně bála, aby nezkazili odkaz, avšak seriál byl neuvěřitelným příjemným překvapením a rychle se vyhoupnul na příčku jednoho z mých nejoblíbenějších. Byla jsem nadšená, když seriál obnovili pro druhou sérii, tak snad si udrží svou kvalitu ještě minimálně 2. série, aby nám k sobě pěkně šly 4 filmy a 4 série :D pokud bude ovšem seriál stále na vrcholu, nebude mi vadit, když bude pokračovat :DD
Btw. Clayne Crawford i Damon Wayans se svých rolí zhostili skvěle :) a i Jordana Brewster je příjemné překvapení :)

What the fork?!
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
14. 11. 2017 / 17:46:51 (před 7 roky)
off

Zajímavý článek a o to víc, že jsem si tento seriál vybrala na sobotní maraton:)

"Vím, že nic nevím."
Rašík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 11. 2017 / 18:44:36 (před 7 roky)
off

Když jsem objevila že z Lethal weapon je seriál, byla jsem trochu naštvaná, že asi v dnešní době to potká každý dobrý film, že musí za každou cenu být předělán na seriál, vypadá to, že dnešní tvůrci nemají fantasii a jen kopírují. Filmy mám opravu moc ráda, postavy super a skvělý humor. Takže na seriál jsem se vůbec nechtěla podívat, ale po přečtení článku změním asi názor. Bez článku bych se na to vykašlala, ale článek hezky vše rozebral a připomněl mi, že toto téma může být dobré i jako seriál a k tomu trochu nostalgie. Asi dostane nakonec šanci.
Díky za článek, super. :)

Rašík
zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 11. 2017 / 05:45:11 (před 7 roky)
off

LW nemá chybu!

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
nicol.caster
Autorka článku | Cool level: 30 | Nathan Ford
15. 11. 2017 / 10:47:06 (před 7 roky)
off
Rašík napsal(a):

....Takže na seriál jsem se vůbec nechtěla podívat, ale po přečtení článku změním asi názor. Bez článku bych se na to vykašlala, ale článek hezky vše rozebral a připomněl mi, že toto téma může být dobré i jako seriál a k tomu trochu nostalgie. Asi dostane nakonec šanci.
Díky za článek, super. :)

Ahoj, díky za pochvalu a vyjádřený názor. Přesně s touhle myšlenkou ten článek vznikal. Doporučit seriál i skeptikům, kterým se do něj z různých důvodů vůbec nechtělo. Protože tenhle počin se opravdu povedl. Ať se tobě i všem dalším přesvědčeným, pokud se nakonec opravdu rozhodnete, seriál líbí :)

Nikol Caster
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
18. 11. 2017 / 01:20:21 (před 7 roky)
off

Když jsem se dozvěděl o remaku této filmové klasiky vůbec jsem nevěřil, že by to za něco mohlo stát. Naštěstí jsem se mýlil, protože seriálová verze Lethal Weapon mě vážně hodně baví a celkově se dá říct, že se opravdu povedl. To se zas tak často nestává a právě proto si tento seriál zaslouží pochvalu.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 18. 11. 2017 / 01:22:09
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
18. 11. 2017 / 21:58:53 (před 7 roky)
off

Seriál sice nesleduju, ale filmy mám hodně rád. Perfektní článek, jen víc takových! Škoda, že to rychle zapadne pod hromadou SARS...

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Atomix1010
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
6. 4. 2018 / 16:25:30 (před 6 roky)
off

Moc hezky sepsané. Přiznám se, že na seriál jsem se taky původně nechtěl dívat, už kvůli nostalgii z filmů, ale náhodou jsem narazil na jeden dabovaný, co teď běží v TV a velice mile mě překvapil. Nebojím se dát i těch 90%.

Nevíte ale náhodou někdo, co stálo za změnou jména Riggsovy ženy, která se ve filmu jmenovala Victoria Lynn?

Atomix1010