Překvápko! Nemyslím, že to bez nich kravaťáci dlouho přežijí...
Pár serií ma už táto dvojica dosť irituje, takže mi veľmi chýbať nebudú. Aj tak si to ale veľmi najmä bez Mika predstaviť neviem. Uvidíme.
S tím, že Rachel odejde jsem víceméně počítal, ale bez Mikea si ten seriál jaksi neumím představit.
U Meghan Markle se to asi dalo čekat. Mě to dvakrát nemrzí, v seriálu jsem si ji neoblíbila. Překvapil mě ale Patrick.. no jsem zvědavá, jak dlouho bude trvat než se jim to rozpadne celé. Stejně doufám v ještě jednu sérii i když by se motala třeba jen kolem Harveyho.
Odchod Rachel ma tiež nejak extra nemrzí. Je dobré, že to autori vzali do rúk a vymysleli pre ňu koniec a nečakali, kým sa rozhodne odísť ona. Ale Mike mi bude chýbať. Mohol by sa aspoň občas zjaviť, na epizódu na dve. A možno sa konečne budú viac sústrediť na Louisa. Toho zbožňujem.
Seriál som prestal sledovať po 4. sérií. Ale plánujem sa k nemu ešte vrátiť. Čo sa týka odchodu Mikea a Rachel tak to zatiaľ ako tragédiu nevnímam. Zaujíma ma však smerovanie seriálu v poslednej sérií. Nasvedčuje niečo tomu, že sa blíži koniec? Mohla by byť 8. séria poslednou?
jako v posledních dvou sériich je vidět že tvůrci neví přesně co dělat se seriálem. Už jim přerostl přes hlavu a když se snaží něco udělat tak to akorát víc zničí. Viz. Mike vězení, skoro krach firmy, změna ve vedení atd.
Tak to je konec...
Ten pocit, když vám dojde, že herečka Rachel je ta Meghan Markle. Vůbec mi nedošlo si spojit tyto dvě osoby :D. Jsem hledala v její filmografii, kde jsem ji už viděla :D :D a nenapadlo mě, že jsem viděla její svatbu.