Diskuze k článku Suits opouští hlavní hvězdy
zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
14. 11. 2017 / 01:26:33 (před 7 roky)
off

Překvápko! Nemyslím, že to bez nich kravaťáci dlouho přežijí...

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
maylush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
14. 11. 2017 / 06:57:47 (před 7 roky)
on

Pár serií ma už táto dvojica dosť irituje, takže mi veľmi chýbať nebudú. Aj tak si to ale veľmi najmä bez Mika predstaviť neviem. Uvidíme.

havlik.jakub666
Dlouholetý uživatel | Cool level: 39 | Abby Sciutová
14. 11. 2017 / 08:18:52 (před 7 roky)
off

S tím, že Rachel odejde jsem víceméně počítal, ale bez Mikea si ten seriál jaksi neumím představit.

TheDanielss
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
14. 11. 2017 / 08:53:19 (před 7 roky)
off

U Meghan Markle se to asi dalo čekat. Mě to dvakrát nemrzí, v seriálu jsem si ji neoblíbila. Překvapil mě ale Patrick.. no jsem zvědavá, jak dlouho bude trvat než se jim to rozpadne celé. Stejně doufám v ještě jednu sérii i když by se motala třeba jen kolem Harveyho.

LuciaG
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
14. 11. 2017 / 10:28:47 (před 7 roky)
off

Odchod Rachel ma tiež nejak extra nemrzí. Je dobré, že to autori vzali do rúk a vymysleli pre ňu koniec a nečakali, kým sa rozhodne odísť ona. Ale Mike mi bude chýbať. Mohol by sa aspoň občas zjaviť, na epizódu na dve. A možno sa konečne budú viac sústrediť na Louisa. Toho zbožňujem.

Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
14. 11. 2017 / 10:57:06 (před 7 roky)
off

Seriál som prestal sledovať po 4. sérií. Ale plánujem sa k nemu ešte vrátiť. Čo sa týka odchodu Mikea a Rachel tak to zatiaľ ako tragédiu nevnímam. Zaujíma ma však smerovanie seriálu v poslednej sérií. Nasvedčuje niečo tomu, že sa blíži koniec? Mohla by byť 8. séria poslednou?

Wait for it...
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
14. 11. 2017 / 16:56:49 (před 7 roky)
off

jako v posledních dvou sériich je vidět že tvůrci neví přesně co dělat se seriálem. Už jim přerostl přes hlavu a když se snaží něco udělat tak to akorát víc zničí. Viz. Mike vězení, skoro krach firmy, změna ve vedení atd.

Go GOATS
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
15. 11. 2017 / 18:16:25 (před 7 roky)
off
lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
17. 4. 2019 / 22:01:57 (před 5 roky)
on

Ten pocit, když vám dojde, že herečka Rachel je ta Meghan Markle. Vůbec mi nedošlo si spojit tyto dvě osoby :D. Jsem hledala v její filmografii, kde jsem ji už viděla :D :D a nenapadlo mě, že jsem viděla její svatbu.