S českou televizí jsem skončil od tý doby co mi zrušily Game Page. Sice je pěkný že budou dávat Game of Thrones v češtině ale já sem radši na originál.
Tak po tom, co jsem objevil na Popronu Game of Thrones (1. řadu) s českým dabingem nejsem překvapen, že ho bude vysílat nějaká z českých televizí, spíš jsem překvapen, že zrovna ČT. Každopádně podzim bude vskutku zajímavý. Jsem rád jak za Got, tak za Vyprávěj.
Tyjo... megaboží. Tohle jsem od ČT vážně nečekal. GoT + Pillars + Boardwalk Empire + Borgiové... ČT mi dělá radost :)
jen teda to Vyprávěj už trošku přetahují...
Tak kdo tam nakonec šel? :D
Hele byl tu zvás někdo na FF na prezentaci seriálu Primy Cool? Neříkaly tam že seriály HBO nepůjdou licencovat?
channina napsal(a):
Tak kdo tam nakonec šel? :D
Nikdo, proto jsem to sepsal já. :D Tajně jsem doufal, že tam někdo půjde a prdlačky. :D
Seraphine313 napsal(a):
Tyjo... megaboží. Tohle jsem od ČT vážně nečekal. GoT + Pillars + Boardwalk Empire + Borgiové... ČT mi dělá radost :)
To jsme dva, u mě taky velké překvapení a určitě budu sledovat ;-)
Sal3m napsal(a):
Hele byl tu zvás někdo na FF na prezentaci seriálu Primy Cool? Neříkaly tam že seriály HBO nepůjdou licencovat?
Říkali.
tak i ta čt se víc snaží než nova a to mají určitě menší rozpočet.
jen bych tam moc k borgiům nervala incest. ono se to chytlo, protože rodrigo borgia jako už papež vydal několik bul ohledně dceřina prvního, nemanželského syna. aby neměla problémy, musel ho někdo vlivný uznat, tak v některých vystupuje jako jeho otec on, v jiných zase syn cesare, ale to bylo jistě jen z pragmatických důvodů. nic jiného na podpoření toho nikdy neměli, snad jen to, že ceasre neměl její manžely moc v lásce, ale lucrezia byla hluboce věřící a je dost nepravděpodobné, že by něco takového udělala.
NO asi budu pokračovat ve Vyprávěj, ale hlavně se těším na Murdoch Mysteries, čtvrtou a pátou řadu jsem ještě neviděla :) Špice jako GoT a Boardwalk Empire si nebudu kazit dabingem :)
Tak ČT 2 fakt hustý, Game of Thrones a Boardwalk Empire.:)Určitě na to někdy mrknu, jsem zvědavá na dabing.
vikkyy napsal(a):
Tak ČT 2 fakt hustý, Game of Thrones a Boardwalk Empire.:)Určitě na to někdy mrknu, jsem zvědavá na dabing.
ČT většinou nechává stejný jako na HBO.
jak v dabingu přeložily Hound? Kolega mi pořád říká jako PES, ale v knížce je Ohař (dabing jsem neviděl)
Fruiko napsal(a):
ČT většinou nechává stejný jako na HBO.
Já to zatím s dabingem neviděla, ale HBO mívá kvalitní, tak to bude asi dobrý. :)
Sal3m napsal(a):
jak v dabingu přeložily Hound? Kolega mi pořád říká jako PES, ale v knížce je Ohař (dabing jsem neviděl)
tak to doporučuju titulky. překládá to fanda knížek, tak dodržuje názvy z knih.
V nadabovaných Hra o trůny je to taky Ohař jako v knihách. A dabing není špatný, ale určité výhrady mám, samozřejmě není nad originál. Ale i tak mě ČT potěšila, že to budou dávat. No a samozřejmě se těším na nové díly Vyprávěj.
Jak to bude s Podfukářema? Půjde sedmá i osmá série?
ševča napsal(a):
tak i ta čt se víc snaží než nova a to mají určitě menší rozpočet.
jen bych tam moc k borgiům nervala incest. ono se to chytlo, protože rodrigo borgia jako už papež vydal několik bul ohledně dceřina prvního, nemanželského syna. aby neměla problémy, musel ho někdo vlivný uznat, tak v některých vystupuje jako jeho otec on, v jiných zase syn cesare, ale to bylo jistě jen z pragmatických důvodů. nic jiného na podpoření toho nikdy neměli, snad jen to, že ceasre neměl její manžely moc v lásce, ale lucrezia byla hluboce věřící a je dost nepravděpodobné, že by něco takového udělala.
Jj děsně věřící. Pokud vim, je mezi deseti božími přikázáními taky "nezabiješ". :D
Víra v té době byla jako v jakékoliv jiné době, tedy pokrytecká a na oko. Velmi pochybuju, že by jí to zabránilo udělat cokoliv.
Mimochodem proč když píšu komentáře mi tu skáčou náhodně HTML tagy? Dělat komentáře stylem copy/paste z notepadu je dost opruz..
Tak ČT celkem překvapila a potěšila :-) Na seriály s dabingem sice znovu koukat nebudu, ale mám v plánu do toho uvrtat rodiče, kteří prostě na titulky nejsou, takže skvěle ČT ;-)
Co se týče původní tvorby, tak mě zaujalo Okno do hřbitova, na to se schválně zkusím podívat.
Sem spokojen s vysilanim zahranicni tvorby na CT1 jak Podfukare tak Mesto zen budu sledovat...GoT si chci nejdrive precist takze to nic, ale na Murdoch Mysteries se podivam rad...a mozna vyzkousim i ten Boardwalk Empire
Jsem přímo nadšená,Murdoch mysteries opět v televizi. Skvělé, skvělé, skvělé :)
Mescalamba napsal(a):
Jj děsně věřící. Pokud vim, je mezi deseti božími přikázáními taky "nezabiješ". :D
Víra v té době byla jako v jakékoliv jiné době, tedy pokrytecká a na oko. Velmi pochybuju, že by jí to zabránilo udělat cokoliv.
my ale nevíme o tom, že by někdy někoho zabila. nemůžeš brát všechno v seriálech za fakt. a jo, většinu svého času trávila modlením a dobročinností a denně pod šaty nosila žíněnou košili. ať už bylo důvodem klasické utrpením blíže k bohu nebo se cítila vinnou kvůli smrti svého manžela...
jediné, čím se prokázaně provinila, je nemanželské dítě a předstírání pannenství, aby se dostala z hrozného manželství, které mohlo být i horší než v seriálu.
Česká televize překvapila. Vyprávěj, Na stojáka, seriály od HBO a plno dalšího. Tleskám.
Tak ČT mě velmi překvapila. Určitě zkusím Game of Thrones (když si to všichni tak chválí :D) a Impérium, Mafie v Atlantic City. Zajímavé by mohlo být Speciální jednotky zasahují a Speciální operace NAVY SEALS :)
Wow, tak to jsem od Ct necekala, vytahli se.
Vypravej, Borgiove a Hra o truny? Uz se tesim!
Sal3m napsal(a):
Možná právě kvůli ČT :)
Skvělé, že budou dávat Game of Thrones, konečně donutím rodiče to zkouknout, když se brání originálu s titulkama. :D
To tedy koukám, že se ČT takhle vzmohla. Určitě budu všechny známé a rodinu zahánět do křesel na Pilíře země, Borgie a Hru o trůny. Docela se divím, že Hru neurvala Nova nebo Prima.
Morrigan napsal(a):
To tedy koukám, že se ČT takhle vzmohla. Určitě budu všechny známé a rodinu zahánět do křesel na Pilíře země, Borgie a Hru o trůny. Docela se divím, že Hru neurvala Nova nebo Prima.
nova? :D:D:D:D