Diskuze k článku Podzim 2012 na České televizi
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
9. 8. 2012 / 16:10:14 (před 12 roky)
on

S českou televizí jsem skončil od tý doby co mi zrušily Game Page. Sice je pěkný že budou dávat Game of Thrones v češtině ale já sem radši na originál.

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
9. 8. 2012 / 16:34:40 (před 12 roky)
off

Tak po tom, co jsem objevil na Popronu Game of Thrones (1. řadu) s českým dabingem nejsem překvapen, že ho bude vysílat nějaká z českých televizí, spíš jsem překvapen, že zrovna ČT. Každopádně podzim bude vskutku zajímavý. Jsem rád jak za Got, tak za Vyprávěj.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
9. 8. 2012 / 17:00:37 (před 12 roky)
off

Tyjo... megaboží. Tohle jsem od ČT vážně nečekal. GoT + Pillars + Boardwalk Empire + Borgiové... ČT mi dělá radost :)

jen teda to Vyprávěj už trošku přetahují...

And when my time is up, have I done enough?
channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
9. 8. 2012 / 17:18:21 (před 12 roky)
off

Tak kdo tam nakonec šel? :D

What's meant to be, eventually will be.
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
9. 8. 2012 / 17:20:19 (před 12 roky)
off

Hele byl tu zvás někdo na FF na prezentaci seriálu Primy Cool? Neříkaly tam že seriály HBO nepůjdou licencovat?

Go GOATS
Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
9. 8. 2012 / 17:24:02 (před 12 roky)
off
channina napsal(a):

Tak kdo tam nakonec šel? :D

Nikdo, proto jsem to sepsal já. :D Tajně jsem doufal, že tam někdo půjde a prdlačky. :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
9. 8. 2012 / 19:01:18 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Tyjo... megaboží. Tohle jsem od ČT vážně nečekal. GoT + Pillars + Boardwalk Empire + Borgiové... ČT mi dělá radost :)

To jsme dva, u mě taky velké překvapení a určitě budu sledovat ;-)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
9. 8. 2012 / 19:16:03 (před 12 roky)
off
Sal3m napsal(a):

Hele byl tu zvás někdo na FF na prezentaci seriálu Primy Cool? Neříkaly tam že seriály HBO nepůjdou licencovat?

Říkali.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
9. 8. 2012 / 19:18:29 (před 12 roky)
off

Je dobře, že ČT bude vysílat seriály od HBO.

spike
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
9. 8. 2012 / 20:28:45 (před 12 roky)
off

tak i ta čt se víc snaží než nova a to mají určitě menší rozpočet.

jen bych tam moc k borgiům nervala incest. ono se to chytlo, protože rodrigo borgia jako už papež vydal několik bul ohledně dceřina prvního, nemanželského syna. aby neměla problémy, musel ho někdo vlivný uznat, tak v některých vystupuje jako jeho otec on, v jiných zase syn cesare, ale to bylo jistě jen z pragmatických důvodů. nic jiného na podpoření toho nikdy neměli, snad jen to, že ceasre neměl její manžely moc v lásce, ale lucrezia byla hluboce věřící a je dost nepravděpodobné, že by něco takového udělala.

Frki
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 8. 2012 / 21:10:10 (před 12 roky)
off

Tak z Boardwalk Empire mám velkou radost :)

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
9. 8. 2012 / 22:58:16 (před 12 roky)
off

NO asi budu pokračovat ve Vyprávěj, ale hlavně se těším na Murdoch Mysteries, čtvrtou a pátou řadu jsem ještě neviděla :) Špice jako GoT a Boardwalk Empire si nebudu kazit dabingem :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
vikkyy
9. 8. 2012 / 23:27:46 (před 12 roky)
off

Tak ČT 2 fakt hustý, Game of Thrones a Boardwalk Empire.:)Určitě na to někdy mrknu, jsem zvědavá na dabing.

Love-sex-peace-freedom -respekt
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
9. 8. 2012 / 23:36:17 (před 12 roky)
off
vikkyy napsal(a):

Tak ČT 2 fakt hustý, Game of Thrones a Boardwalk Empire.:)Určitě na to někdy mrknu, jsem zvědavá na dabing.

ČT většinou nechává stejný jako na HBO.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
9. 8. 2012 / 23:39:24 (před 12 roky)
off

jak v dabingu přeložily Hound? Kolega mi pořád říká jako PES, ale v knížce je Ohař (dabing jsem neviděl)

Go GOATS
vikkyy
10. 8. 2012 / 01:12:23 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

ČT většinou nechává stejný jako na HBO.

Já to zatím s dabingem neviděla, ale HBO mívá kvalitní, tak to bude asi dobrý. :)

Love-sex-peace-freedom -respekt
Exredaktorka
10. 8. 2012 / 08:25:36 (před 12 roky)
off
Sal3m napsal(a):

jak v dabingu přeložily Hound? Kolega mi pořád říká jako PES, ale v knížce je Ohař (dabing jsem neviděl)

tak to doporučuju titulky. překládá to fanda knížek, tak dodržuje názvy z knih.

mattahaj
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
10. 8. 2012 / 11:35:32 (před 12 roky)
off

V nadabovaných Hra o trůny je to taky Ohař jako v knihách. A dabing není špatný, ale určité výhrady mám, samozřejmě není nad originál. Ale i tak mě ČT potěšila, že to budou dávat. No a samozřejmě se těším na nové díly Vyprávěj.

ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
10. 8. 2012 / 12:10:09 (před 12 roky)
off

Jak to bude s Podfukářema? Půjde sedmá i osmá série?

Grab a lollipop on your way out.
Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
10. 8. 2012 / 18:44:00 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

tak i ta čt se víc snaží než nova a to mají určitě menší rozpočet.

jen bych tam moc k borgiům nervala incest. ono se to chytlo, protože rodrigo borgia jako už papež vydal několik bul ohledně dceřina prvního, nemanželského syna. aby neměla problémy, musel ho někdo vlivný uznat, tak v některých vystupuje jako jeho otec on, v jiných zase syn cesare, ale to bylo jistě jen z pragmatických důvodů. nic jiného na podpoření toho nikdy neměli, snad jen to, že ceasre neměl její manžely moc v lásce, ale lucrezia byla hluboce věřící a je dost nepravděpodobné, že by něco takového udělala.

Jj děsně věřící. Pokud vim, je mezi deseti božími přikázáními taky "nezabiješ". :D
Víra v té době byla jako v jakékoliv jiné době, tedy pokrytecká a na oko. Velmi pochybuju, že by jí to zabránilo udělat cokoliv.

Mimochodem proč když píšu komentáře mi tu skáčou náhodně HTML tagy? Dělat komentáře stylem copy/paste z notepadu je dost opruz..

Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
10. 8. 2012 / 19:13:29 (před 12 roky)
off

Tak ČT celkem překvapila a potěšila :-) Na seriály s dabingem sice znovu koukat nebudu, ale mám v plánu do toho uvrtat rodiče, kteří prostě na titulky nejsou, takže skvěle ČT ;-)

Co se týče původní tvorby, tak mě zaujalo Okno do hřbitova, na to se schválně zkusím podívat.

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 8. 2012 / 23:07:08 (před 12 roky)
off

Sem spokojen s vysilanim zahranicni tvorby na CT1 jak Podfukare tak Mesto zen budu sledovat...GoT si chci nejdrive precist takze to nic, ale na Murdoch Mysteries se podivam rad...a mozna vyzkousim i ten Boardwalk Empire

This is madness
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
11. 8. 2012 / 08:49:52 (před 12 roky)
off

Jsem přímo nadšená,Murdoch mysteries opět v televizi. Skvělé, skvělé, skvělé :)

Exredaktorka
11. 8. 2012 / 09:56:40 (před 12 roky)
off
Mescalamba napsal(a):

Jj děsně věřící. Pokud vim, je mezi deseti božími přikázáními taky "nezabiješ". :D
Víra v té době byla jako v jakékoliv jiné době, tedy pokrytecká a na oko. Velmi pochybuju, že by jí to zabránilo udělat cokoliv.

my ale nevíme o tom, že by někdy někoho zabila. nemůžeš brát všechno v seriálech za fakt. a jo, většinu svého času trávila modlením a dobročinností a denně pod šaty nosila žíněnou košili. ať už bylo důvodem klasické utrpením blíže k bohu nebo se cítila vinnou kvůli smrti svého manžela...
jediné, čím se prokázaně provinila, je nemanželské dítě a předstírání pannenství, aby se dostala z hrozného manželství, které mohlo být i horší než v seriálu.

Dawe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
11. 8. 2012 / 11:27:19 (před 12 roky)
off

Česká televize překvapila. Vyprávěj, Na stojáka, seriály od HBO a plno dalšího. Tleskám.

„Muž chce být první láskou ženy, žena poslední láskou muže.“ Victor Hugo
_Andy_
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 8. 2012 / 22:43:55 (před 12 roky)
off

Tak ČT mě velmi překvapila. Určitě zkusím Game of Thrones (když si to všichni tak chválí :D) a Impérium, Mafie v Atlantic City. Zajímavé by mohlo být Speciální jednotky zasahují a Speciální operace NAVY SEALS :)

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
14. 8. 2012 / 07:53:13 (před 12 roky)
off

Wow, tak to jsem od Ct necekala, vytahli se.
Vypravej, Borgiove a Hra o truny? Uz se tesim!

Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 8. 2012 / 12:36:12 (před 12 roky)
off
Sal3m napsal(a):

Možná právě kvůli ČT :)

Moreene
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
17. 8. 2012 / 00:55:02 (před 12 roky)
off

Skvělé, že budou dávat Game of Thrones, konečně donutím rodiče to zkouknout, když se brání originálu s titulkama. :D

Moreene
Morrigan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
17. 8. 2012 / 23:24:32 (před 12 roky)
off

To tedy koukám, že se ČT takhle vzmohla. Určitě budu všechny známé a rodinu zahánět do křesel na Pilíře země, Borgie a Hru o trůny. Docela se divím, že Hru neurvala Nova nebo Prima.

Exredaktorka
17. 8. 2012 / 23:45:30 (před 12 roky)
off
Morrigan napsal(a):

To tedy koukám, že se ČT takhle vzmohla. Určitě budu všechny známé a rodinu zahánět do křesel na Pilíře země, Borgie a Hru o trůny. Docela se divím, že Hru neurvala Nova nebo Prima.

nova? :D:D:D:D

VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
18. 8. 2012 / 12:36:18 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

nova? :D:D:D:D

Asi tak nějak :-D :-D

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
23. 8. 2012 / 23:52:09 (před 12 roky)
off

Zrovna koukám na TV a na ČT 1 ukázka na Body of Proof (u nich Tělo jako důkaz), to, myslím, v seznamu není :)

What's meant to be, eventually will be.
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 8. 2012 / 23:53:09